Om Herdins

Starkt varumärke inom trä- och textilbehandling

Herdins är Sveriges äldsta och mest utprovade varumärke för att vårda och färga trä samt textilier. Visst, trä och textilier kan ju verka vara långt ifrån varandra. Men ser man det i vårt månghundraåriga perspektiv och all kunskap vi har fått genom åren, så ser vi fler likheter än skillnader. Vårda bänkskivan i köket, trallen på uteplatsen, ge färg till grinden eller färgen tillbaka på dina favoritplagg? Ja, svaret heter Herdins och finns nästan överallt i hela Sverige. Och på vår webbplats får du en massa tips om hur du ska göra.

Vi finns för dig

Att ha utveckling, tillverkning, försäljning och kundservice under samma tak ger oss en omedelbar känsla för vad våra användare vill ha och uppskattar. Målet för oss – och det vi brinner för, är att se våra kunder lyckas med de projekt som de tar sig för. Vare sig de är nybörjare, proffs eller någonstans däremellan.

En del av Herdins Färgverk AB

Herdins är en del av Herdins Färgverk AB som är placerat i Falun, Dalarna. Det är också här vi utvecklar, producerar och marknadsför våra produkter.

Mer om Herdins Färgverk AB
Är du nyfiken på att läsa mer om Herdins Färgverk? Här hittar du mer information om oss.

Vill du komma i kontakt med oss?
Du är välkommen att kontakta oss på mail eller telefon här.