Om MP52

Tidlös lyster sedan 1952

Sedan 1952 har MP52 sett till att skapa den där extra lystern i svenska hem. Det är som om tiden står stilla när vi minns de vackra gamla möblerna i våra farmödrars och mormödrars hem. Trämöblerna som alltid var blanka, silvret och kopparen som glänste som om de just hade tagits ur förpackningen. Man kan inte hjälpa att undra hur de hade så mycket tid att hålla allt så fint. Fast hemligheten var att det inte tog så mycket tid. Hemligheten hade ett namn, och det var MP52.

Det som är mest fantastiskt är att hemligheten inte har gått förlorad med åren. MP52-produkterna fortsätter att vara en del av våra liv och våra hem, och de finns än idag i nästan alla matbutiker och alla andra affärer som säljer kemtekniska varor.

En favorit i över 70 år

MP52:s produkter är så enkla och säkra att använda att de fortfarande, efter över 70 år, är riktiga storsäljare. Produkterna har bevarat sin förmåga att ge ditt hem den där extra lystern som vi alla längtar efter. Så nästa gång du tittar på ditt blanka träbord eller de glänsande silverföremålen i ditt hem, kan du tacka MP52 för att de fortfarande är med dig och hjälper till att skapa den tidlösa skönheten i ditt hem, precis som de gjorde i generationer före dig.

En del av Herdins Färgverk AB

MP52 är en del av Herdins Färgverk AB som är placerat i Falun, Dalarna. Det är också här vi utvecklar, producerar och marknadsför våra produkter.

Mer om Herdins Färgverk AB
Är du nyfiken på att läsa mer om Herdins Färgverk? Här hittar du mer information om oss.

Vill du komma i kontakt med oss?
Du är välkommen att kontakta oss på mail eller telefon här.