Om Imprenex

Håll dig torr med Imprenex

Torrt är skönt - speciellt i vårt blöta och ibland kalla klimat. Även de mest impregnerade kläder, skor, kapell, tält och markiser tappar till slut sin förmåga att stå emot vattnets nötande kraft. Därför startades Imprenex, en serie produkter som har varit en pålitlig följeslagare sedan 1940-talet och som gör det enkelt för dig att impregnera dina föremål tryggt och bekvämt hemma med enastående resultat.

En hållbar lösning

Imprenex-produkterna är mer än bara en lösning för att hålla dina kläder torra – de är en investering i att förlänga livslängden på dina textilier. Genom att använda Imprenex kan du undvika onödiga inköp av nya kläder, skor eller andra textila produkter som utsätts för väder och vind. Istället kan du bevara och skydda det du redan äger, vilket är både ekonomiskt fördelaktigt och miljövänligt.

Så nästa gång regnet faller eller vädret blir tufft, kan du vara säker på att Imprenex finns där för att skydda det som är viktigt för dig och samtidigt främja en mer hållbar livsstil.

En del av Herdins Färgverk AB

Imprenex är en del av Herdins Färgverk AB som är placerat i Falun, Dalarna. Det är också här vi utvecklar, producerar och marknadsför våra produkter.

Mer om Herdins Färgverk AB
Är du nyfiken på att läsa mer om Herdins Färgverk? Här hittar du mer information om oss.

Vill du komma i kontakt med oss?
Du är välkommen att kontakta oss på mail eller telefon här.