Svana med Herdins!

Förutom att det är en nytta att ta tillvara sådant som redan finns så kan det vara roligt att starta upp ett eget pyssel-projekt. Behöver du lite korta tips för att ta dig framåt?

I vårt sortiment av träbehandling är det idag Lackbets Aqua, Tak & Panel samt Interiörlasyr; Svart, Mellanbrun och Mörkbrun, som är miljömärkta med Svanen. Det innebär egentligen att vilket projekt du än tar dig för, så kan du göra en hållbar handling – genom att välja en av produkterna som är märkta med Svanen.

Gör ditt återbruk ännu mer hållbart

Ett återbruk är såklart en hållbar handling redan från start – att återanvända något istället för att köpa nytt. Men genom att betsa ditt återbruk med Lackbets Aqua kan du alltså svana lite extra för miljön. På vår Instagram har vi många spännande återbruk med just Lackbets Aqua, men för att lyfta något så vill vi dela med oss av Idas @sodrabyvag otroligt vackra furubord. Hon slipade ner det och använde sedan Lackbets Aqua Brun – och vilken skillnad det blev!

Svana ett IKEA-hack

Ännu ett fint exempel på ett svanat återbruk är Josefins @johsefine IKEA-fåtölj ”Poäng” som fick en makeover med Interiörlasyr Mörkbrun. Tyget byttes ut mot en filt som redan fanns i hemmet. Det kan vi verkligen kalla inspiration för återbrukande.

Klart du ska svana ditt tak

Du kan även svana ditt tak, genom att lasera med Tak & Panel, som Sandra @sandrashem har gjort. Lasyren finns idag i tre olika täckningsgrader av vit – så du kan hitta en variant som passar just dig och ditt hem! Lasyren går att använda på tidigare lackerade ytor vilket gör det till ett strålande val om du vill vita upp dina befintliga tak av barrträ!

Dags att behandla ditt projekt!

Oavsett om du ska behandla nytt trä eller återbruka något som du redan har – eller köper begagnat, så är detta tre produkter verkligen värda att kika lite extra på inför ditt nästa projekt!

Är du mer nyfiken på det här med att svana?
Då rekommenderar vi att du kikar in på Svanen – Svana ditt liv!

Tagga #Herdins i dina projekt
Stort lycka till med ditt projekt! Och kom gärna ihåg att tagga oss i dina projekt #herdins / @herdinsfargverk, och följ oss gärna på Instagram för mer inspiration.