Ljusa upp hemma med tak & panel

Solen har börjat visa sig allt mer och plötsligt känns allt lite ljusare. Kanske är det då även dags att ljusa upp dina tak och paneler där hemma?

Kanske har ni renoverat och vill göra ljusa väggar från grunden eller så kanske ni upplever att era gamla paneler och tak har blivit gula och lite tråkiga? Genom att använda dig av en lasyr till tak och paneler ljusar du enkelt upp samtidigt som du behåller den naturliga känslan och utseendet från träet.

Låt träets unika ådring synas

På Herdins arbetar vi med att färga utan att täcka. Därför kan du genom att använda våra lasyrer Herdins Tak & Panel eller Herdins Interiörlasyr, få en härlig ny ljus vägg eller ljusa upp taket – samtidigt som träet tillåts lysa igenom. En vanlig målarfärg är oftast heltäckande, så lasyr är valet för dig som uppskattar det unika i träet.

Det är lätt att skapa den känsla som du vill förmedla i rummet!

Få ljuset utanför att påverka ännu mer inomhus

Att använda sig av vitt eller ljusa kulörer på stora ytor inomhus – som väggar och tak, gör att ljuset utanför kan reflekteras lättare och hela rummet kommer att upplevas som ljusare.

För dig som kanske inte vill ha flera olika kulörer i ett och samma rum kan det på så vis vara lättare att inreda med färgstarka eller unika föremål. Mot en ljus bakgrund sticker exempelvis en betsad stol, en stor färgglad matta eller en puffig blå kudde ut ännu mer. Något som möjliggör en större frihet i val av inredning.

Det är också lättare att skifta efter säsong eftersom de flesta färgerna passar med ljust, som vitt och grått.

Herdins Tak & Panel

Vår Tak & Panel finns i tre vita varianter; Vit, Extra Vit eller Helvit, där täckningsgraden varierar från en lätt vit infärgning till helt vitt underlag där ådring och struktur från träet fortfarande kan anas. Vill du skapa ett extra djup i rummet går det att använda sig av olika täckningsgrader till vägg och tak, i samma rum.

Förutom att vara droppfri är Tak & Panel även miljömärkt, reducerar gulning och kvistblödning. Läs gärna mer i vår guide om Tak & Panel här!

Känner du för att använda dig av lite mörkare färger så har vi även Herdins Interiörlasyr i 6 kulörer – den fungerar såklart utmärkt även på paneler.

Behöver du hjälp eller råd inför ditt tak eller väggprojekt?
Du kan alltid nå oss på: mail@herdins.se eller ringa till vår support: 023-33060, varje vardag kl 13-16.